Kartoffelsalat med radiser

De møre kartofler suppleres med sprøde, skarpe radiser, der giver en dejlig kontrast. Dressingen af olivenolie og hvidvinseddike tilføjer en let syrlighed, mens den hakkede persille giver farve og friskhed. Denne salat er hurtig at lave og smager fantastisk både som tilbehør og som en let frokostret!

Kartoffelsalat fra Københavns Fødevarefællesskab

Kartoffelsalat med radiser

Bue Thastum
Denne friske kartoffelsalat med radiser er en enkel, men velsmagende ret, der passer perfekt til sommerens grillfester eller som tilbehør til en lækker middag.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedret, Tilbehør
Køkken Dansk, Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 5-6 kogte kartofler
  • 1 bdt. radiser
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 1/2 spsk. hvidvinseddike
  • salt og peber
  • bredbladet persille grofthakket

Sådan gør du
 

  • Skær kartoflerne i mundrette størrelser. Skiv radiserne fint.
    5-6 kogte kartofler, 1 bdt. radiser
  • Bland olie, eddike salt og peber og hæld dressingen over kartofler og radiser. Drys med persille.
    3 spsk. olivenolie, 1 1/2 spsk. hvidvinseddike, salt og peber, bredbladet persille
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering