Kejserhat carpaccio

Kejserhat carpaccio er en frisk og lækker tilbehørsret, der er både simpel at forberede og imponerende i sit udseende. Med den delikate smag af kejserhatte, kombineret med syre fra citron, den rige smag af olivenolie og et strejf af friskrevet parmesan, skaber denne ret en perfekt balance. Dertil kommer de grønne persilledele, der tilfører et dejligt farvepift og en mild urtesmag. Denne carpaccio passer særdeles godt til pasta med hjemmelavet pesto og smørstegte kejserhatte, hvilket gør den til en ideel ledsager til en skøn middag.

Kejserhat carpaccio Københavns Fødevarefællesskab

Kejserhat carpaccio

bentzen
Frisk og lækker lille tilbehørs-ret, og oven i købet meget nem! Passer fremragende til pasta med hjemmelavet pesto og smørstegte kejserhatte.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Salat, Suppe, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 1

Ingredienser
  

  • lille eller 1 større kejserhat
  • Lidt citron saft
  • Lidt oliven olie
  • Lidt frisk-revet parmesan
  • En lille dusk persille ikke finthakket, men bare revet lidt i stykker

Sådan gør du
 

  • Skær kejserhatten i tynde skiver og læg den på et fad / tallerken
    1½ lille eller 1 større kejserhat
  • Drys med olie, citronsaft, persille og parmesan
    Lidt citron saft, Lidt oliven olie, Lidt frisk-revet parmesan, En lille dusk persille

Noter

Voilá og velbekomme!
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering