Fra Årstidernes hjemmeside
Ingredienser
- 150 g blød og cremet gedeost
- 1 spsk nigellafrø
- 500 g hvedemel
- 100 g smør
- 20 g sukker
- 10 g salt
- ½ dl mælk
- 1 æg
- 1 rødløg
- 100 g ræddiker
- blandede krydderurter
- 2 spsk knust peber
Fremgangsmåde
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, salt, knust peber og mælk og ælt det godt sammen. Sæt dejen på køl i en time.
Rul dejen ud til en pølse og del den i ca. 20 lige store stykker. Rul stykkerne ud i tynde, aflange plader på ca. 20 centimeter, pensl med sammenpisket æg og drys med nigella. Bag brødene i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 15 minutter.
Lav en salat af fintsnittet rødløg og ræddike samt plukkede krydderurter. Anret de sprøde peber-lavoshbrød med gedeost og krydderurtesalat.