Med sprøde ræddiker og et strejf af frisk løg får salaten en frisk, knasende konsistens, mens en let dressing af creme fraiche tilføjer cremet fylde. Det er en smagfuld og mættende salat, der kan nydes alene eller som tilbehør til mange forskellige retter.
Rødbedesalat med ræddike, syltede rødbeder og creme fraiche
Fra Årstidernes hjemmesideDenne farverige rødbedesalat er en dejlig kombination af rå og syltede rødbeder, der giver både sødme og syrlighed.
Ingredienser
- 1 løg
- 5 skiver syltede rødbeder
- 1-2 ræddiker
- havsalt
- sort kværnet peber
- creme fraiche
- 500 g rødbeder
Sådan gør du
- Skur rødbederne og kog dem møre i vand. Afkøl, smut skallen af og skær dem i tern. Skær de syltede rødbeder i meget små tern.500 g rødbeder
- Hak løg fint. Skur ræddike og skær i fine stave. Vend det hele sammen, smag til med salt, peber og lidt citronsaft eller eddike.1 løg, 1-2 ræddiker, havsalt, sort kværnet peber
- Anret rødbedesalaten på et fad eller i en skål og server med cremefraichecreme fraiche, 5 skiver syltede rødbeder