Lun Bok Choi Salat

Leder du efter en frisk og smagfuld måde at opgradere din middagsmenu på? Med sprøde forårsløg, et kick fra chili, og den umiskendelige umami-smag af sojasauce, får du en enkel, men spændende ret. Perfekt som tilbehør til kyllingespyd eller lynstegt marineret svinekød, kan denne opskrift også stå alene som en sund og velsmagende ret. Prøv den, og tilføj et strejf af asiatisk inspiration til dit køkken!

Pak choi fra Københavns Fødevarefællesskab

Lun Bok Choi Salat

magnusphansen
Denne lune Bok Choy-salat er både let og lækker, og den tager kun få minutter at lave.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 8 minutter
Samlet tid 13 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • 900 g bok choy
  • 4 forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk olie
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 rød chili
  • sesamfrø

Sådan gør du
 

  • Snit Bok Choy groft på skrå. Snit forårsløgene og hold de hvide og grønne stykker hver for sig.
    900 g bok choy, 4 forårsløg
  • Hak hvidløgene og chilien fint.
    2 fed hvidløg, 1 rød chili
  • Tør-rist sesamfrøene let.
    sesamfrø
  • Varm olien op i en wok og svits den hvide del af forårsløgene, chili og hvidløg i ca. 3 min.
    2 tsk olie
  • Derefter tilsættes bok choy kålen som steges under jævnlig omrøring i ca. 4 min.
  • Til slut tilsættes sojasaucen og den grønne del af forårsløgene og varmes med i ca. 1 min.
    2 spsk sojasauce
  • Server til kyllingespyd eller lynstegt, marineret svinekød.

Noter

– tak til Egoshe 🙂
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering