Lynstegte majroer

Når de sauteres i smør og honning, får de en skøn glasur, der balanceres af paprikaens lette varme og den friske brøndkarse. Retten serveres med bulgur, hvilket gør den til et let og mættende måltid – perfekt som tilbehør eller som en let hovedret.

majroer kbhff

Lynstegte majroer

astridkirk
Disse lynstegte majroer er en enkel og smagfuld ret, der fremhæver majroernes naturlige sødme og sprødhed.
Forb. tid 7 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 300 g. små majroer skåret i kvarte
  • 2 bdt. nye løg i skrå bjælker
  • 1 spsk. smør
  • 1 tsk. paprika
  • 1 dl bouillon eller vand
  • 1 tsk. honning
  • 1 bdt. brøndkarse
  • bulgur

Sådan gør du
 

  • Sauter majroerne i smør til de er klare.
    300 g. små majroer skåret i kvarte, 1 spsk. smør
  • Tilsæt paprika, honning, bouillon og løg.
    1 tsk. paprika, 1 dl bouillon eller vand, 1 tsk. honning, 2 bdt. nye løg i skrå bjælker
  • Kog ind, til væsken er tyk og glasuragtig.
  • Vend brøndkarsen i.
    1 bdt. brøndkarse
  • Server med kogt bulgur.
    bulgur
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering