Rødbede Is

Den delikate røde farve fra rødbeden skaber en smuk kontrast og giver isen et unikt udtryk. Let og cremet i konsistensen med en mild smag, er denne is perfekt som et spændende afslutning på middagen eller som et friskt indslag til en desserttallerken.

rødbede is københavns fødevarefællesskab

Rødbede Is

astridkirk
Rødbede is er en overraskende, elegant dessert, der bringer rødbedens naturlige sødme og milde jordsmag i spil.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 6 timer
Samlet tid 6 timer 10 minutter
Ret Dessert
Køkken Vegetar
Antal 1 liter

Ingredienser
  

  • 2 bægre pasteuriserede æggeblommer
  • 1 dl sukker
  • 1/2 l fløde
  • lidt rødbede

Sådan gør du
 

  • Pisk æggeblommerne sammen med sukker til det er hvidt og skummende.
    2 bægre pasteuriserede æggeblommer, 1 dl sukker
  • Pisk fløden i en anden skål indtil det er letpisket.
    1/2 l fløde
  • Vend æggemassen i fløden.
  • Inden den fryses blandes den fint revne rødbede i.
    lidt rødbede
  • Skal fryses mindst 6 timer.
  • Isen tages ud ca. 15 minutter før servering og stilles i køleskabet.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering