Den delikate røde farve fra rødbeden skaber en smuk kontrast og giver isen et unikt udtryk. Let og cremet i konsistensen med en mild smag, er denne is perfekt som et spændende afslutning på middagen eller som et friskt indslag til en desserttallerken.
Rødbede Is
Rødbede is er en overraskende, elegant dessert, der bringer rødbedens naturlige sødme og milde jordsmag i spil.
Ingredienser
- 2 bægre pasteuriserede æggeblommer
- 1 dl sukker
- 1/2 l fløde
- lidt rødbede
Sådan gør du
- Pisk æggeblommerne sammen med sukker til det er hvidt og skummende.2 bægre pasteuriserede æggeblommer, 1 dl sukker
- Pisk fløden i en anden skål indtil det er letpisket.1/2 l fløde
- Vend æggemassen i fløden.
- Inden den fryses blandes den fint revne rødbede i.lidt rødbede
- Skal fryses mindst 6 timer.
- Isen tages ud ca. 15 minutter før servering og stilles i køleskabet.