Denne enkle, men lækre pastaret kombinerer den cremede konsistens af græskarsauce med den rige smag af parmesan og oregano. Græskarret bringer en naturlig sødme til retten, mens citronsaften tilføjer et friskt element. Den perfekte efterårsret, der er både mættende og sund, og som nemt kan laves til en hjertevarmende middag.
Pasta med græskarsauce
En simpel pastaret der er skøn og cremet.
Ingredienser
- 1 lille græskar butternutsquash
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1-2 spsk. citronsaft
- Olivenolie
- 3 dl grøntsagsbouillon
- Salt og peber
- Pasta til x antal personer
- 2 håndfulde oregano
- Rigeligt revet parmesan
Sådan gør du
- Del græskarret på midten og skrab kernerne ud (gem dem evt., og rist dem på panden til brug i en anden ret). Skræl græskarret og skær frugtkødet i tern.1 lille græskar
- Sauter græskarkødet i et par minutter (uden at det tager farve) og tilsæt løg samt hvidløg og lad det sautere et par øjeblikke.
- Tilføj bouillon og lad det hele simre under låg til grøntsagerne er møre -det tager et lille kvarter.3 dl grøntsagsbouillon
- Blend så det hele med en stavblender og smag til med citron, salt og peber.1-2 spsk. citronsaft, Salt og peber
- Så skal der også koges pasta, og når det er kogt blandes det hele sammen. Server det med oregano og masser af parmesan på toppen.Pasta til x antal personer, Rigeligt revet parmesan, 2 håndfulde oregano
Noter
Velbekomme.