Perlespeltsalat m. bagte gulerødder og æble

En lækker og mættende salat, perfekt som tilbehør eller frokostret. Kombinationen af bagte gulerødder, frisk æble og perlespelt skaber en dejlig balance mellem sødt og syrligt, toppet med frisk karse for ekstra smag. Perfekt til en solskinsdag eller som en nærende ret på alle årstider.

Perlespeltsalat m. bagte gulerødder og æble

Perlespeltsalat m. bagte gulerødder og æble

Sabrina Pernille
Lækker salat som tilbehør eller frokostret.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • 5 Gulerødder
  • 50 g perlespelt
  • 1 æble
  • 1 øko citron
  • olivenolie
  • karse
  • salt

Sådan gør du
 

  • Skær gulerødderne i mundrette stykker og kom dem i ovnfast fad med olivenolie og salt. Bag dem i ovn ved ca 180 gr. i ca. 20-30 min.
    5 Gulerødder, olivenolie, salt
  • Kog perlespelt og bland det med de bagte gulerødder, reven citronskal, citronsaft, udskårne æblestykker og pynt med karse.
    50 g perlespelt, 1 æble, 1 øko citron, karse

Noter

Salaten blev nydt i solen foran Karens Hus i KBHFF NV onsdag d. 14. marts. Kreeret af Sofie, Ida og Sabrina.
Perlespeltsalat med bagte gulerødder er også et lækkert hit med ristede hasselnødder og frisk babyspinat eller basilikum i stedet for æble og karse. Citron kan erstattes med æblecider eddike.
Keyword Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering