Porretærte

Ingredienser:
1 bundt porrer
frisk rød chili og hvidløg efter behag
300 gr blandet mel (feks hvede, rug, durum)
lidt salt
olivenolie
4 æg
Lidt mælk eller fløde
ca 100 gr feta
frisk timinan

Fremgangsmåde:
Blandt mel med salt, en spsk olivenolie og vand. Læg den evt på køl før du trykker den ud i smurt tærteform (husk kanter)
Forbag dejgen i ca 5 min på 220grader
I mens skærer du de rensede porrer i skiver og damper dem let i saltet vand. Læg dem på den forbagte tærtebond, fordel snittet chili og hvidløg over tærten. Bland æggene med mælk eller fløde og den smuldrede feta og frisk timian. Bag ca 20 min eller til æggemassen er fast og gykden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *