Rosenkål med markchampignoner

Denne friske og lette salat kombinerer sprøde rosenkål, søde gulerødder og saftige markchampignoner. Det hele samles med en skøn dressing med dild og citron, der giver retten en herlig syrlighed og friskhed.

Salat med rosenkål fra Københavns Fødevarefællesskab

Rosenkål med markchampignoner

Viola
Perfekt som tilbehør eller en let forret, der både er sund og fuld af smag.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 240 g rosenkål
  • 220 g gulerødder
  • 180 g markchampignoner
  • ½ dl hk. persille

Sådan gør du
 

  • Snit rosenkålen i 2 mm. skiver. Riv gulerødderne fint på råkostjernet. Skær markchampignonerne i 4 mm skiver eller del dem i kvarte. Bland alt.
    240 g rosenkål, 220 g gulerødder, 180 g markchampignoner, ½ dl hk. persille
  • Servér med dressing med dild og citron.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering