Med ingredienser som tomat, chili og grønkål får du en spændende kombination af sprødhed og varme, der balanceres med sødmen fra Thai sweet chili sauce. Det er en let og hurtig opskrift, hvor alle ingredienser hakkes fint og blandes sammen. Perfekt til at servere med økologiske tortilla chips, denne salsa er både sund og fyldt med smag – og du kan nemt justere styrken med chilien og sødmen med sukkeret efter din smag.
Salsa med grønkål
Denne salsa med grønkål er en frisk og smagfuld twist på den klassiske salsa.
Ingredienser
- Tomat
- Grønkål
- Chili
- Løg
- Persille
- Sukker
- Salt
- Peber
- Thai sweet chili sauce
Sådan gør du
- Ingredienserne hakkes fint, og alt røres sammen.Tomat, Grønkål, Chili, Løg, Persille, Sukker, Salt, Peber, Thai sweet chili sauce
Noter
Tip:
– Fjern kernerne fra chilien, før den hakkes super fint.
– Brug blot en lille smule sukker, eller udelad det helt, da sweet chili sauce jo også indeholder sukker.
– Overdriv ikke med persillen eller løget, da disse hurtigt kan overskygge smagen af de andre ingredienser… men alt er jo en smags sag 🙂
– Server med økologiske tortilla chips (men ikke dem med ostesmag!)
– Fjern kernerne fra chilien, før den hakkes super fint.
– Brug blot en lille smule sukker, eller udelad det helt, da sweet chili sauce jo også indeholder sukker.
– Overdriv ikke med persillen eller løget, da disse hurtigt kan overskygge smagen af de andre ingredienser… men alt er jo en smags sag 🙂
– Server med økologiske tortilla chips (men ikke dem med ostesmag!)