Selleriblinis med stenbiderrogn

En lækker haps til fejring af solens (og stenbiderrognens!) komme.

Ingredienser

Til 4 personer

  • En hel selleri (eller andre rodfrugter)
  • En kop rasp
  • 3 æg
  • Salt & peber
  • 100g stenbiderrogn
  • 1 rødløg
  • 1 æble
  • 1 bundt dild
  • 2 dl creme fraiche
  • Citron

Fremgangsmåde

Sellerien rives og blandes med æg, rasp, salt og peber. Steges 3-4 minutter på hver side.

Server med æbletern, finthakket rødløg, dild, creme fraiche, citron, stenbiderrogn og masser af friskkværnet peber.

Selleriblinisene kan også spises med fx belugalinser eller stegte østershatte.

 
Tilføjet af May Lykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *