Æblegrød

Lavet på ugens bedste æbler – denne gang den skønne Holsteiner Cox – bliver grøden tilberedt med lige det twist af krydderier, der matcher dit humør og smagsløg. En duft af kanel, vanilje eller måske et strejf af chili kan forvandle den simple grød til en unik smagsoplevelse. Kom og oplev, hvordan en lun skefuld æblegrød kan bringe varme til vintermørket og give et strejf af nostalgisk glæde.

æblegrød københavns fødevarefællesskab

Æblegrød

marcuslantz
Kom forbi Østerbro den 14. december og få en smagsprøve på vores klassiske æblegrød, hvor smagen af dansk sensommer møder vinterens hygge.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk, Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • Dine bedste æbler denne uge den lækre Holsteiner Cox
  • Lidt vand eller æblemost
  • Krydderier og sukker eller honning efter humør

Sådan gør du
 

  • Er du doven som mig, skæres æblerne i skiverne (inkl. skræl og kernehus) og bringes i kog sammen med lidt væske, vand eller æblemost efter humør. Det er oplagt at tilsætte krydderier alt efter, hvad grøden skal bruges til; kanel, chili, peberrod, citronskal, vanilje m.m. for blot at nævne nogle få muligheder.
    Dine bedste æbler, Lidt vand eller æblemost, Krydderier og sukker eller honning efter humør
  • Lad æblerne koge, til de er helt smattet ud, passér gennem en sigte og smag evt. til med sukker eller honning afhængig af æblets egen sødme.
  • Nyd derefter en lille bid dansk sensommer nu her i vintermørket.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering