Denne opskrift giver en lækker og enkel spansk-inspireret æggekage, hvor blomkål og hvidløg spiller hovedrollen. Den er fyldig, velsmagende og kan nemt serveres som en hurtig aftensmad eller frokost. Tilsæt en sprød salat og rugbrød ved siden, og du har en mættende og nærende ret, som både er let at lave og fuld af smag.
Spansk æggekage med blomkål
Denne opskrift giver en lækker og enkel spansk-inspireret æggekage, hvor blomkål og hvidløg spiller hovedrollen.
Ingredienser
- 1 blomkålshoved delt i mindre buketter
- 8 æg
- 2 spsk olivenolie
- 2-4 fed hvidløg
- 1 lille håndfuld hakket persille
- Salt og peber
Sådan gør du
- Damp blomkålen til den er næsten mør og lad den dryppe godt af.1 blomkålshoved delt i mindre buketter
- Svits hvidløgene ved svag varme i olien i en pande, tilsæt blomkålen og vend godt rundt.2-4 fed hvidløg, 2 spsk olivenolie
- Pisk æggene sammen med persille og salt og peber og og hæld æggemassen på panden.8 æg, Salt og peber
- Når æggekagen er stiv vendes den med et grydelåg og steges på den anden side. Kan serveres med en salat og rugbrød til.1 lille håndfuld hakket persille