Sprøde æbleringe

Disse sprøde æbleringe er perfekte som en sund snack, en dekorativ topping i salater eller som et knasende element i supper. Den milde sødme og sprøde tekstur giver et lækkert pift til mange retter – eller nyd dem alene som en enkel og naturlig treat!

sprøde æbleringe københavns fødevarefællesskab

Sprøde æbleringe

Karina
Kan bruges som snack, topping i salat eller som det sprøde element i en suppe.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 4 timer
Samlet tid 4 timer 5 minutter
Ret Dessert, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 2 røde æbler

Sådan gør du
 

  • Æblernes kernehus udstikkes
    2 røde æbler
  • Æblerne skæres tynde skiver – brug evt. en pålægsmaskine.
  • Skiverne lægges på bagepapir og tørres i ovn ved 50̊C til de er tørre og sprøde. Det tager ca. 4 timer
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering