Denne lækre vegetarsuppe med et strejf af Thailand kombinerer aromatiske ingredienser som citrongræs, chili og hvidløg for at skabe en smagfuld og let krydret ret. De friske grøntsager giver suppen fylde, mens de eksotiske smage tilføjer en varmende dybde. Perfekt til en hurtig og velsmagende middag, der bringer et pift af det thailandske køkken ind i hverdagen.
Vegetarsuppe med et tvist af Thailand (Smagsprøvevagt YN 16. Maj)
Perfekt til en hurtig og velsmagende middag, der bringer et pift af det thailandske køkken ind i hverdagen.
Ingredienser
- 1 Løg
- 2 Hvidløg
- Citrongræs
- Chili
- 1/2 kg Kartofler
- 1 Porre
- 1 bundt Asparges
Sådan gør du
- Hak løg, hvidløg, citrongræs og chili. Svits det i en gryde med olie.1 Løg, 2 Hvidløg, Citrongræs, Chili
- Hæld vand i og få det til at koge. Mens det er ved at koge op tilsættes hakkede kartofler, porrer og asparges.1/2 kg Kartofler, 1 Porre, 1 bundt Asparges
- Lad det koge i noget tid. Smag til med salt og peber.