Vegetarsuppe med et tvist af Thailand (Smagsprøvevagt YN 16. Maj)

Denne lækre vegetarsuppe med et strejf af Thailand kombinerer aromatiske ingredienser som citrongræs, chili og hvidløg for at skabe en smagfuld og let krydret ret. De friske grøntsager giver suppen fylde, mens de eksotiske smage tilføjer en varmende dybde. Perfekt til en hurtig og velsmagende middag, der bringer et pift af det thailandske køkken ind i hverdagen.

Vegetarsuppe fra Københavns Fødevarefællesskab

Vegetarsuppe med et tvist af Thailand (Smagsprøvevagt YN 16. Maj)

YdreNorrebro
Perfekt til en hurtig og velsmagende middag, der bringer et pift af det thailandske køkken ind i hverdagen.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Let hovedret, Suppe
Køkken Thailand
Antal 2

Ingredienser
  

  • 1 Løg
  • 2 Hvidløg
  • Citrongræs
  • Chili
  • 1/2 kg Kartofler
  • 1 Porre
  • 1 bundt Asparges

Sådan gør du
 

  • Hak løg, hvidløg, citrongræs og chili. Svits det i en gryde med olie.
    1 Løg, 2 Hvidløg, Citrongræs, Chili
  • Hæld vand i og få det til at koge. Mens det er ved at koge op tilsættes hakkede kartofler, porrer og asparges.
    1/2 kg Kartofler, 1 Porre, 1 bundt Asparges
  • Lad det koge i noget tid. Smag til med salt og peber.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering