Brusebadsboller med ølandshvede

Brusebadsboller med ølandshvede  12 stk ca

Ingredienser

  • 1/2 l koldt vand
  • 5 g gær
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 550 – 600 g ølandshvde

 

røres sammen til en blød dej

og sættes i køleskabet i en skål med låg natten over.

bollerne sættes på en smurt plade med hænderne der er dyppet i vand.

Bollerne må ikke rulles.

sættes i forvarmet ovn med det samme ved 230 grader i ca 10 minutter.

Derefter skrues ned til 210 grader og bages yderligere 10- 15 minutter.

en blød dej giver flade, men saftige boller.

Er dejen fastere, blir bollerne højere, men knap så saftige.

Boller af en blød dej bages godt igennem, da de ellers kan blive klæge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *