Rødbedemuffins

Disse farverige og smagfulde rødbedemuffins er en sund og spændende måde at bruge rodfrugter på i bagværk. Inspireret af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz’ opskrift, kombinerer de sødmefulde rødbeder og pastinakker med frisk timian for et lækkert twist. Perfekte som et mellemmåltid eller som et tilbehør til frokosten, er de både fyldige og saftige, og kan tilpasses efter årstidens grøntsager. Bag dem, og oplev en sund og farverig snack, der også gør sig flot på bordet!

rødbede muffins københavns fødevarefællesskab

Rødbedemuffins

anneki
Østerbro smagsprøve 1. februar 2012
Rødbedemuffins (inspireret af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz’ rodfrugtsmuffins i “Suverænt nemt”)
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Dessert
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 2 store rødbeder
  • 2 pastinakker i den oprindelige opskrift: 3 gulerødder og 4 små pastinakker
  • 3 æg
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 150 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk citronolie
  • 1 dl skummetmælk
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Rodfrugterne rives groft og alle ingredienserne røres sammen i en skål.
    2 store rødbeder, 2 pastinakker, 3 æg, 1 håndfuld frisk timian, 150 g hvedemel, 2 tsk bagepulver, 2 tsk citronolie, 1 dl skummetmælk, salt og peber
  • Put fyldet i muffinsforme (fyld dem helt op) og bag ved 200 grader i ca. 25 minutter til de er gyldne og faste.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering