April-salat med ræddike, endivie og ærtetop

En skøn salat, der smukt markerer overgangen mellem vinter og forår. Den kombinerer det sprøde fra vinterens rodfrugter og endivie med forårets friske ærtetoppe og purløg. En frisk og let cremet dressing med et strejf af honning binder salaten sammen, og de tørrede abrikoser og græskarkerner tilføjer en dejlig kontrast i både smag og tekstur.

April-salat

April-salat med ræddike, endivie og ærtetop

rune
En lækker lige-før-foråret kommer salat der blander nogle af vinterens ingredienser med noget af det friske nye.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Forret, Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • Ræddike
  • Endivie
  • Ærtetop
  • Purløg
  • Tørrede abrikoser
  • Æble
  • Græskarkærner eller måske mandler
  • Piskefløde
  • Honning
  • Citron
  • Peber

Sådan gør du
 

  • Snit ræddike, endivie, abrikoser og æbler fint – ærtetoppe og purløg lidt grovere.
    Ræddike, Endivie, Ærtetop, Tørrede abrikoser, Æble, Purløg
  • Pisk en lille smule fløde med citronsaft, lidt honning og peber. Lad være at piske for længe, så bliver dressingen til flødeskum.
    Piskefløde, Honning, Peber, Citron
  • Vend alle ingredienserne grundigt i dressingen og server. Passer fint som en lille forret eller tilbehør til varme grøntretter, fisk eller kylling.
    Græskarkærner
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering