Arabisk Coleslaw

En klassisk coleslaw med et orientalsk twist, der giver en frisk og cremet smag fra tahin og yoghurt. Denne opskrift, hentet fra en fællesspisning på KBHFF Østerbro, tilføjer et nyt lag af smag med hvidløg, citronsaft og masser af frisk persille. Perfekt som tilbehør til både grillretter og vegetariske måltider.

Arabisk coleslaw - Københavns Fødevarefællesskab

Arabisk Coleslaw

Hanne Scheller
Klassisk coleslaw med et orientalsk pift. – Fra fællesspisningen på KBHFF Østerbro, d. 1. marts.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 3 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Arabisk, Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • 350 g hvidkål
  • 200 g gulerødder
  • 5 spsk hakket persille
  • 3 spsk. tahin
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 51 tsk. citronsaft
  • salt + peber

Sådan gør du
 

  • Skær stokken fra hvidkålen fra og snit kålen meget fint. Riv gulerødderne groft.
    350 g hvidkål, 200 g gulerødder
  • Rør cremen sammen, blandt med grøntsagerne og persille. Smag til.
    5 spsk hakket persille, 3 spsk. tahin, 1 fed hvidløg, 2 dl yoghurt naturel, 51 tsk. citronsaft, salt + peber
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering