Coleslaw m. rødkål

Den er perfekt som tilbehør til grillretter, sandwich eller som en sund snack. Kombinationen af den sprøde rødkål, søde æbler og syrlig citron skaber en dejlig balance, mens sennep og mayonnaise giver en cremet dressing. Tørrede tranebær og friske krydderurter tilføjer en ekstra dimension af smag og farve, hvilket gør denne coleslaw til en festlig og sund ret.

Råkostsalat med rødbede fra Københavns Fødevarefællesskab

Coleslaw m. rødkål

lotte rask
Denne coleslaw med rødkål er en farverig og sprød salat, der tilfører både smag og tekstur til ethvert måltid.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1/2 rødkål
  • 1 citron
  • 2 æbler
  • 2 spsk stærk sennep
  • 1 dl mayonaise
  • tørrede tranebær
  • 1 bt persille/kørvel
  • salt, peber

Sådan gør du
 

  • Hak persillen fint, riv skallen af citronen, snit rødkålen fint-fint-fint! pres citronen i en skål, rib æblerne groft, vend dem i citronsaften. rør mayo og sennep med citron skal. smag til med salt og peber.
    1/2 rødkål, 1 citron, 2 æbler, 2 spsk stærk sennep, 1 dl mayonaise, 1 bt persille/kørvel, salt, peber
  • Vend æbler, rødkål, persille og tranebær i dressingen. lad det trække lidt inden det spises.
    tørrede tranebær
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering