Kombinationen af fintsnittet grønkål, saftige æbler og den cremede dressing med tykmælk og dild giver en dejlig balance mellem smag og tekstur. En sund og lækker tilføjelse til din middag eller som en del af en buffet.
Grønkålssalat med æbler, tykmælk og dild
Denne friske og sprøde salat er den perfekte ledsager til hvid fisk og fiskefrikadeller.
Ingredienser
- 300 g fintsnittet grønkål
- 1 håndfuld plukket dild
- 2 æbler
Dressing
- 1 dl tykmælk eller drænet yogurt
- ½ Saft af citron
- Salt
- Peber
- ½ tsk rørsukker
Sådan gør du
- Rib grønkålen, skyl og snit fint. Læg i koldt vand for at gøre den sprød.300 g fintsnittet grønkål
- Hæld vandet fra, og tør grundigt. Vask dilden og tør den. Hak groft. Udkern æblerne og skær i fine både.1 håndfuld plukket dild, 2 æbler
- Pisk ingredienserne sammen til konsistensen er jævn.1 dl tykmælk, ½ Saft af citron, Peber, ½ tsk rørsukker, Salt
- Vend kål, dild, æbler og dressing godt sammen.