Grønkålssalat med æbler, tykmælk og dild

Kombinationen af fintsnittet grønkål, saftige æbler og den cremede dressing med tykmælk og dild giver en dejlig balance mellem smag og tekstur. En sund og lækker tilføjelse til din middag eller som en del af en buffet.

Grønkålssalat med æbler, tykmælk og dild

Grønkålssalat med æbler, tykmælk og dild

tokefrello
Denne friske og sprøde salat er den perfekte ledsager til hvid fisk og fiskefrikadeller.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • 300 g fintsnittet grønkål
  • 1 håndfuld plukket dild
  • 2 æbler

Dressing

  • 1 dl tykmælk eller drænet yogurt
  • ½ Saft af citron
  • Salt
  • Peber
  • ½ tsk rørsukker

Sådan gør du
 

  • Rib grønkålen, skyl og snit fint. Læg i koldt vand for at gøre den sprød.
    300 g fintsnittet grønkål
  • Hæld vandet fra, og tør grundigt. Vask dilden og tør den. Hak groft. Udkern æblerne og skær i fine både.
    1 håndfuld plukket dild, 2 æbler
  • Pisk ingredienserne sammen til konsistensen er jævn.
    1 dl tykmælk, ½ Saft af citron, Peber, ½ tsk rørsukker, Salt
  • Vend kål, dild, æbler og dressing godt sammen.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering