Jordskokkesalat

Frisk og let jordskoksalat med en smuk, dekorativ finish af rødkål. Den sprøde jordskok møder sødmen fra æble og syren fra citron, hvilket skaber en skøn balance. En perfekt salat til en solskinsdag eller som et delikat tilbehør til dine retter.

Jordskokkesalat - Københavns Fødevarefællesskab

Jordskokkesalat

Sabrina Pernille
Frisk og let jordskoksalat med dekorativ rødkåls finish.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • Rå jordskokker renset
  • lidt fintsnittet rødkål
  • 1 æble skåret i tern
  • olivenolie
  • 1 citron fintreven skal og saft
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skær jordskokkerne i tynde skiver og vend dem med de øvrige ingredienser.
    Rå jordskokker, lidt fintsnittet rødkål, 1 æble skåret i tern, olivenolie, 1 citron, salt og peber

Noter

Denne salat er kreeret af Sofie, Ida og Sabrina og nydt i NV onsdag d. 14. marts, – en solskinsdag.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering