Frisk og let jordskoksalat med en smuk, dekorativ finish af rødkål. Den sprøde jordskok møder sødmen fra æble og syren fra citron, hvilket skaber en skøn balance. En perfekt salat til en solskinsdag eller som et delikat tilbehør til dine retter.
Jordskokkesalat
Frisk og let jordskoksalat med dekorativ rødkåls finish.
Ingredienser
- Rå jordskokker renset
- lidt fintsnittet rødkål
- 1 æble skåret i tern
- olivenolie
- 1 citron fintreven skal og saft
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær jordskokkerne i tynde skiver og vend dem med de øvrige ingredienser.Rå jordskokker, lidt fintsnittet rødkål, 1 æble skåret i tern, olivenolie, 1 citron, salt og peber
Noter
Denne salat er kreeret af Sofie, Ida og Sabrina og nydt i NV onsdag d. 14. marts, – en solskinsdag.