Kombinationen af sprøde rødkålsblade, smagfulde selleribøffer og karamelliseret løgrelish giver både fylde og friskhed, der overrasker gæsterne. Løgrelishens sødme spiller godt sammen med den syrlige appelsin og krydret karse, hvilket gør denne ret både elegant og velsmagende. Ideel til vegetariske serveringer, men kan også nydes som en del af et større måltid.
Kålwrap med selleribøffer og løgrelish
Disse lækre kålwraps er perfekte som en festlig snack eller let forret.
Ingredienser
Selleribøffer
- 1 knoldselleri skrællet og reven
- 1 æg
- mel
- timian
- salt og peber
- olivenolie til stegning
Løgrelish
- 2 skalotteløg skåret i ringe
- olivenolie
- 2 tsk sukker
- 1-2 spsk balsamicoeddike
Øvrige indgredienser
- 1 lille rødkålshoved
- 1 appelsin
- karse
Sådan gør du
- Lad løgringene sautere i olien i 15-20 min til de bliver bløde og karameliserer (de må ikke blive brune eller sprøde!). Tag dem af varmen og rør sukker og eddike i. Lad det trække i ca. 5 min. Særdeles lækkert tilbehør i burgers og til kødretter af okse og kylling.2 skalotteløg, 2 tsk sukker, 1-2 spsk balsamicoeddike, olivenolie
- Bland ingredienserne til selleribøfferne, form dem og steg dem i olie på panden.1 knoldselleri, 1 æg, mel, timian, salt og peber, olivenolie til stegning
- Anret rødkålsbladende og placer en selleribøf i hver. Top bøfferne med løgrelish, lidt filiteret appelsin og karse til pynt.1 lille rødkålshoved, 1 appelsin, karse