Kartoffelmos med græskar

Den bløde, cremede konsistens kombineret med den søde smag fra græskar gør denne ret til en perfekt tilbehør til enhver middag. Det er en enkel måde at tilføre ekstra grøntsager til din kost, og den gyldne farve fra græskaret giver mosen et smukt, indbydende udseende. Tilsæt lidt hakket persille for et friskt touch og en flot kontrast til den gyldne farve!

Kartoffelmos med græskar - Københavns Fødevarefællesskab

Kartoffelmos med græskar

Kirsten Egebjerg Jensen
Kartoffelmos med græskar er en lækker og farverig variation af den klassiske kartoffelmos.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedret, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • 1/2 pk Kartofler
  • 2 Græskar

Sådan gør du
 

  • Der koges et par både skrællet, udkernet græskar med sammen med kartoflerne til mos.
    1/2 pk Kartofler, 2 Græskar
  • Græskaret kan med fordel tilsættes lidt efter at kartoflerne er kommet i kog, da det har en kortere kogetid, men det gør ikke så meget.
  • Mosen kan evt. røres op med hakket persille, så er den ret flot: Gylden og med grønt.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering