Fiskedeller og Rosenkål med æble

En skøn kombination af sprøde fiskedeller og sauterede rosenkål med æble, der tilføjer en frisk og syrlig smag til retten. Fiskedellerne er fyldt med smag fra fiskefars, friske grøntsager og krydderurter, mens de let søde og syrlige æbler sammen med den cremede parmesan giver en dejlig kontrast til de møre rosenkål. Denne ret er ikke kun velsmagende, men også sund, og den vil glæde både fiskelskerne og dem, der ønsker at prøve noget nyt.

Fiskedeller - Kbh FF

Fiskedeller og Rosenkål med æble

Kirsten Egebjerg Jensen
Serveret med en sprød salat eller som del af en større middag, er dette en ret, der vil imponere gæsterne!
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedret, Let hovedret
Køkken Dansk, Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • Rosenkål
  • 1 lille løg
  • 1 syrligt æble
  • parmesan
  • 300 g fiskefars
  • 1 reven gulerod
  • 1 reven pastinak
  • 1 løg i tern
  • 1 fed hvidløg
  • 1 cm ingefær revet
  • 1/2 bundt dild hakket
  • 1 æg
  • Limesaft
  • Salt
  • Peber
  • sukker

Sådan gør du
 

Rosenkål med æble og ost

  • De yderste blade på rosenkålene fjernes og rosenkålene koges 3-4 min i saltet vand. Køles kort under koldt vand.
    Rosenkål, Salt
  • Skær løget fint og æblet i tern. Sauter løg i lidt smør, tilsæt rosenkål og steg et par minutter. Tilsæt æbler og lidt sukker og steg et par minutter. Salt og Peber.
    1 lille løg, 1 syrligt æble, 1 løg i tern, sukker, Peber
  • Sluk for varmen og riv eller smuldr osten over.
    parmesan

Fiskedeller med smag af mere

  • Det hele røres med et æg, lidt limesaft og salt og peber. Steges ved go varme.
    300 g fiskefars, 1 reven gulerod, 1 reven pastinak, 1 fed hvidløg, 1 cm ingefær, 1 æg, Limesaft, 1/2 bundt dild
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering