Denne opskrift på kartofler med basilikum og hvidløg giver en skøn kombination af sprøde ovnbagte kartofler og en aromatisk krydderolie. Frisk basilikum og hvidløg moses sammen med olivenolie og salt for at skabe en smagfuld olie, der hældes over kartoflerne før de bages. Resultatet er gyldne kartoffelbåde med et delikat og smagfuldt twist, perfekt som tilbehør til enhver ret.
Kartofler med basilikum og hvidløg
Resultatet er gyldne kartoffelbåde med et delikat og smagfuldt twist, perfekt som tilbehør til enhver ret.
Ingredienser
- 10 kartofler
- 1/2 pose frisk basilikum
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk køkkensalt
Sådan gør du
- Kartoflerne skrælles og skæres i både.10 kartofler
- Basilikum, hvidløg og salt moses i en morter (eller blendes) og olien tilsættes.1/2 pose frisk basilikum, 2 fed hvidløg, 3 spsk olivenolie, 1 tsk køkkensalt
- Krydderolien hældes over kartoflerne og der røres rundt.
- Bages i ovnen i ca.20 min ved 200 grader eller til kartoflerne er møre.