Kartofler med basilikum og hvidløg

Denne opskrift på kartofler med basilikum og hvidløg giver en skøn kombination af sprøde ovnbagte kartofler og en aromatisk krydderolie. Frisk basilikum og hvidløg moses sammen med olivenolie og salt for at skabe en smagfuld olie, der hældes over kartoflerne før de bages. Resultatet er gyldne kartoffelbåde med et delikat og smagfuldt twist, perfekt som tilbehør til enhver ret.

Kartoffelbåde lavet af kartofler fra Københavns Fødevarefællesskab

Kartofler med basilikum og hvidløg

Resultatet er gyldne kartoffelbåde med et delikat og smagfuldt twist, perfekt som tilbehør til enhver ret.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Forret, Hovedret, Snack, Tilbehør
Køkken Vegetar

Ingredienser
  

  • 10 kartofler
  • 1/2 pose frisk basilikum
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk køkkensalt

Sådan gør du
 

  • Kartoflerne skrælles og skæres i både.
    10 kartofler
  • Basilikum, hvidløg og salt moses i en morter (eller blendes) og olien tilsættes.
    1/2 pose frisk basilikum, 2 fed hvidløg, 3 spsk olivenolie, 1 tsk køkkensalt
  • Krydderolien hældes over kartoflerne og der røres rundt.
  • Bages i ovnen i ca.20 min ved 200 grader eller til kartoflerne er møre.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering