Løgpostej med selleri er en lækker og nærende ret, der fungerer perfekt som pålæg eller en del af en frokosttallerken. Den kan tilberedes med forskellige rodfrugter, hvilket gør den alsidig og en fremragende måde at udnytte sæsonens grøntsager.
Løgpostej med selleri
Denne postej er fyldt med smag og har en dejlig konsistens, der vil glæde både børn og voksne.
(andre rodfrugter kan også bruges!)
Ingredienser
- 250 g hakket løg
- 2 dl. revet selleri
- 1 dl. smagsneutral olie
- 3/4 dl. grahamsmel
- 1/2 dl. havregryn
- 1/4 tsk. allehånde
- 1 tsk tørret timian
- 1 1/2 tsk. salt
- 1/2 tsk. karry
- 1 fed presset hvidløg
- 2 æg
- 2 dl. mælk.
Sådan gør du
- Brug en stor gryde. Løg, selleri og krydderier svitses i olien . Gryden tages af varmen og mel, havregryn, mælk og æg røres i.250 g hakket løg, 2 dl. revet selleri, 1 dl. smagsneutral olie, 3/4 dl. grahamsmel, 1/4 tsk. allehånde, 1 tsk tørret timian, 1 1/2 tsk. salt, 1/2 tsk. karry, 1 fed presset hvidløg, 2 æg, 2 dl. mælk., 1/2 dl. havregryn
- Fyldes i smurt form (i lille bradepande-størrelse) og bages ca. 50 min. ved 200 grader. Skorpen skal være gyldenbrun. Et madpakke-hit!