Løgpostej med selleri

Løgpostej med selleri er en lækker og nærende ret, der fungerer perfekt som pålæg eller en del af en frokosttallerken. Den kan tilberedes med forskellige rodfrugter, hvilket gør den alsidig og en fremragende måde at udnytte sæsonens grøntsager.

Løg fra Københavns Fødevarefællesskab

Løgpostej med selleri

magnusphansen
Denne postej er fyldt med smag og har en dejlig konsistens, der vil glæde både børn og voksne. (andre rodfrugter kan også bruges!)
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Tapas, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 250 g hakket løg
  • 2 dl. revet selleri
  • 1 dl. smagsneutral olie
  • 3/4 dl. grahamsmel
  • 1/2 dl. havregryn
  • 1/4 tsk. allehånde
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. karry
  • 1 fed presset hvidløg
  • 2 æg
  • 2 dl. mælk.

Sådan gør du
 

  • Brug en stor gryde. Løg, selleri og krydderier svitses i olien . Gryden tages af varmen og mel, havregryn, mælk og æg røres i.
    250 g hakket løg, 2 dl. revet selleri, 1 dl. smagsneutral olie, 3/4 dl. grahamsmel, 1/4 tsk. allehånde, 1 tsk tørret timian, 1 1/2 tsk. salt, 1/2 tsk. karry, 1 fed presset hvidløg, 2 æg, 2 dl. mælk., 1/2 dl. havregryn
  • Fyldes i smurt form (i lille bradepande-størrelse) og bages ca. 50 min. ved 200 grader. Skorpen skal være gyldenbrun. Et madpakke-hit!
Keyword Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering