Omelet med kartoffel, spinat og feta

Kombinationen af svagt gyldne kartofler, frisk spinat og smuldret feta skaber en dejlig balance mellem smag og tekstur. Hvidløg tilfører en aromatisk dybde, mens tomaterne giver en frisk og syrlig kontrast til omelettens cremede konsistens. Det hele samles i en enkel og nærende ret, der kan serveres med rugbrød for ekstra fylde.

Omelet - Kbh FF

Omelet med kartoffel, spinat og feta

Kirsten Egebjerg Jensen
Denne omelet er en lækker og fyldig ret, perfekt til både morgenmad, frokost eller en let middag.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Hovedret, Let hovedret, Morgenmad
Køkken Mellemøsten, Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 2 æg
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • 75 g kartofler
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g frisk spinat
  • 15 g feta
  • 75 g tomat

Sådan gør du
 

  • Pisk æg med salt og peber. Varm olien på en pande. Kom kogte, skårede kartofler i og steg dem svagt gyldne. Kom hakket hvidløg ved og tilsidst dampet spinat.
    2 æg, Salt, Peber, Olie, 75 g kartofler, 1 fed hvidløg, 200 g frisk spinat
  • Bland smuldret feta i æggemassen og hæld det over grønsagerne. Steg i cirka 15 minutter med låg over.Omelettern kan eventuelt grilles i ovnen til sidst for at give farve.
    15 g feta
  • Anret omeletten med tomat og evt. rugbrød.
    75 g tomat
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering