Ovnbagte rødbeder med hvidløg og timian

De let knuste hvidløgsfed tilfører en mild og rund smag, der komplementerer rødbederne perfekt. Bagningen gør rødbederne møre og koncentrerer smagen, hvilket gør dem til et perfekt tilbehør til både kødretter og vegetariske hovedretter.

bagt rødbede med timian københavns fødevarefællesskab

Ovnbagte rødbeder med hvidløg og timian

sugarmette
Ovnbagte rødbeder med hvidløg og timian er en enkel og aromatisk ret, hvor rødbedernes sødme fremhæves i samspil med balsamicoens syre og timianens friske noter.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • 1/3 kg friske rødbeder
  • 5-8 fed hvidløg
  • Frisk timian efter smag
  • Salt og peber
  • 1/4 dl balsamico
  • 1/4 dl olivenolie

Sådan gør du
 

  • Rødbederne skrælles og skæres i ca. 1½ cm tykke skiver eller stave. Hvidløg pilles og bankes let så de stadig er hele.
    1/3 kg friske rødbeder, 5-8 fed hvidløg
  • Rødbeder, hvidløg og frisk timian blandes i et serveringsfad. Der krydderes med salt og peber. Balsamico og olie fordeles over rødbederne. Sæt stanniol på fadet og bag rødbederne ved ca. 160° C i varmluftovn i ca. 1 time.
    Frisk timian, Salt og peber, 1/4 dl balsamico, 1/4 dl olivenolie
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering