Perlebygotto med rødbede, gulerod og champignon

Denne smagfulde perlebygotto kombinerer de jordnære smage fra rødbeder og gulerødder med de delikate champignon, hvilket skaber en nærende og farverig ret. Perlebyggen tilføjer en dejlig bid og en cremet konsistens, hvilket gør denne ret til en perfekt måde at nyde grøntsagerne på.

Perlebyg med rødbede - Københavns Fødevarefællesskab

Perlebygotto med rødbede, gulerod og champignon

Familien
En smagfuld perlebygotto med rødbeder, gulerødder og champignoner.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Hovedret, Let hovedret
Køkken Italiensk, Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 5 dl. perlebyg
  • 2 skalotteløg
  • 50 g smør
  • 500 g rødbede
  • 300 g gulerod
  • 250 champignon
  • 1 l. hønsebouillon

Sådan gør du
 

  • Skyl perlebyggen grundigt i koldt vand.
    5 dl. perlebyg
  • Sauter de finthakkede skalotteløg i smør ved middel varme. Skær rødbeder, gulerødder og champignoner i mindre stykker og steg dem sammen med løgene i tre min.
    2 skalotteløg, 50 g smør, 500 g rødbede, 300 g gulerod, 250 champignon
  • Tilsæt perlebyggen og varm det hele godt igennem. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen og lad risottoen koge under omrøring i 20 min. Spæd jævnligt til med bouillon. Smag til med salt og peber inden servering.
    1 l. hønsebouillon
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering