Denne smagfulde perlebygotto kombinerer de jordnære smage fra rødbeder og gulerødder med de delikate champignon, hvilket skaber en nærende og farverig ret. Perlebyggen tilføjer en dejlig bid og en cremet konsistens, hvilket gør denne ret til en perfekt måde at nyde grøntsagerne på.
Perlebygotto med rødbede, gulerod og champignon
En smagfuld perlebygotto med rødbeder, gulerødder og champignoner.
Ingredienser
- 5 dl. perlebyg
- 2 skalotteløg
- 50 g smør
- 500 g rødbede
- 300 g gulerod
- 250 champignon
- 1 l. hønsebouillon
Sådan gør du
- Skyl perlebyggen grundigt i koldt vand.5 dl. perlebyg
- Sauter de finthakkede skalotteløg i smør ved middel varme. Skær rødbeder, gulerødder og champignoner i mindre stykker og steg dem sammen med løgene i tre min.2 skalotteløg, 50 g smør, 500 g rødbede, 300 g gulerod, 250 champignon
- Tilsæt perlebyggen og varm det hele godt igennem. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen og lad risottoen koge under omrøring i 20 min. Spæd jævnligt til med bouillon. Smag til med salt og peber inden servering.1 l. hønsebouillon