Rødbede frikadeller

Rødbede frikadellerne har en dejlig sødme fra rødbederne og en god konsistens fra kartoflerne og havregrynene. Perfekte som en vegetarisk hovedret eller som tilbehør til en salat, de er både velsmagende og nærende.

Veggie dunser - Københavns Fødevarefællesskab

Rødbede frikadeller

sugarmette
Disse farverige og sundere frikadeller er en fantastisk måde at få rødbeder ind i kosten.
Fra uge 51 2009
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 3-4 rødbeder
  • 2 store kartofler
  • 2 løg
  • 2 æg
  • ca. 1 del hvedemel
  • ca. 2 del havregryn
  • salt – peber
  • paprika

Sådan gør du
 

  • Skræl og riv rødbeder, løg og kartofler groft (gerne i en foodprocessor) Brug engangshandsker da rødbederne farver MEGET.
    3-4 rødbeder, 2 store kartofler, 2 løg
  • Lad det stå lidt så væden kan samles og pres så det meste af væden fra. Ellers kan farsen blive for tynd.
  • Tilsæt så æg, krydderier, havregryn og mel. Æltes godt sammen. Er farsen stadig for lind, kan man tilsætte lidt mere havregryn.
    2 æg, ca. 1 del hvedemel, ca. 2 del havregryn, salt – peber, paprika
  • Formes med en ske til frikadeller og steg dem gyldne i olie ca. 8 min.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering