Rosenkålssalat med æbler

Dressingen, lavet af rapsolie, honning og citronsaft, tilføjer en perfekt balance af syre og sødme, der mildner rosenkålens smag og fremhæver æblernes friskhed. Denne enkle salat er både sund og velsmagende og passer godt som tilbehør til mange retter eller som en let frokost i sig selv.

rosenkål københavns fødevarefællesskab

Rosenkålssalat med æbler

Kirsten
Rosenkålssalat med æbler er en frisk og sprød salat, der kombinerer den skarpe smag af rå, fintskårne rosenkål med søde æbler og sprøde mandler.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Dansk, Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 10 Rosenkål
  • 2 Æbler
  • 1 håndfuld Mandler
  • Dressing af rapsolie honning, citronsaft, salt, peber

Sådan gør du
 

  • Snit rosenkålene fint (tænk på hvor stærkt de smager!) og æblerne skæres i tern og mandlerne hakkes og det hele blandes sammen og så skal man lave dressingen.
    10 Rosenkål, 2 Æbler, 1 håndfuld Mandler
  • Blandingsforholdene for dressingen er som følger: 4 dele raps olie, 1 del honning, 1 del citronsaft (eller æbleeddike), salt og peber smages til.
    Dressing af rapsolie
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering