Med sin let bitre og delikate smag af rosenkål, afbalanceret af sødmen fra ristede løg og en rig bouillon, er den et oplagt valg til en let, varmende middag. Den sprøde bacon og frisk karse giver et dejligt kontrastfuldt pift og tilføjer både tekstur og dybde. Suppen serveres bedst med et stykke godt brød, perfekt til at dyppe i den fyldige, grønne suppe.
Rosenkålssuppe
Denne cremede rosenkålssuppe er både nærende og fuld af smag.
Ingredienser
- 500 g Rosenkål renset vægt
- 100 g løg
- 1 spsk. Olivenolie
- 8 dl. Hønsebouillon
- Salt og Peber
- Bacon i skiver
- 1 bakke Karse. frisk
Sådan gør du
- Del rosenkålen og rist den sammen med fintsnittet løg i en rummelig gryde med lidt varm olivenolie 2 minutter.500 g Rosenkål, 100 g løg, 1 spsk. Olivenolie
- Tilsæt bouillon og lad det simre i ca. 10 minutter.8 dl. Hønsebouillon
- Blend suppen og smag til med salt og peber.Salt og Peber
- Skær baconen i strimler og steg den sprød på en pande.Bacon i skiver
- Pynt suppen med friskplukket karse og bacon og server med et godt brød til.1 bakke Karse. frisk