Selleribøffer

Selleri har en let nøddeagtig smag, som bliver fremhævet, når det rives og blandes med de øvrige ingredienser. De revne selleri giver bøfferne en dejlig struktur, mens den revne ost tilføjer en cremethed, der gør dem ekstra lækre. Hvidløg bidrager med en skøn aroma og smag, der komplimenterer sellerien perfekt.

Grøntsagsklatkager - Københavns Fødevarefællesskab

Selleribøffer

Kirsten Egebjerg Jensen
Selleribøffer er en lækker og sund måde at nyde selleri på. Disse bøffer er sprøde udenpå og bløde indeni og kan serveres som en del af en hovedret eller som en lækker snack.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Hovedret, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 250 g revet selleri
  • 1/2 dl revet ost
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stort æg
  • 1 dl raps
  • Salt
  • Peber
  • 3 spsk olie

Sådan gør du
 

  • Bland selleri, ost, hvidløg, æg, rasp, salt og peber. Rør farsen god og form 4-6 bøffer.
    250 g revet selleri, 1/2 dl revet ost, 1 fed hvidløg, 1 stort æg, 1 dl raps, Salt, Peber
  • Steg selleri-bøfferne gyldne i olien, et par minutter på hver side.
    3 spsk olie

Noter

Tip: Selleri kan udskiftes med halv kartoffel og halv rødbede.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering