Sjælevarmer-suppe til efteråret

Denne sjælevarmende suppe er den perfekte ledsager til de kolde efterårs- og vinterdage. Den er simpel at lave, men fuld af smag, og den kan justeres efter, hvor meget varme du ønsker, takket være chilien. Med porrer, kartofler og blegselleri som base får du en cremet og mættende suppe, der både luner og nærer. Den er ideel til både små og store selskaber – og med få ingredienser kan den nemt tilpasses.

Efterårssuppe fra Københavns Fødevarefællesskab

Sjælevarmer-suppe til efteråret

andbrinck
En suppe der er perfekt til de kolde efterårs og vinterdage. den skal smages til med chili, så du bestemmer selv hvor meget den “varmer”.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Hovedret, Let hovedret, Suppe
Køkken Vegetar
Antal 5

Ingredienser
  

  • 2 store porrer
  • 10 kartofler
  • 3 stænger blegselleri
  • bouillon
  • chili
  • løg

Sådan gør du
 

  • Sautér løgene i en suppegryde.
    løg
  • Skær kartofler, blegselleri samt porrer i små stykker og put i gryden og dæk med vand.
    10 kartofler, 3 stænger blegselleri, 2 store porrer
  • Tilsæt bouillon og chili efter behag, og lad koge til kartoflerne er bløde (jo længere tid desto bedre).
    bouillon
  • Blend med stavblender og smag til med chili, salt og peber.
    chili

Noter

velbekomme!
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering