Gintonic-salat med græskarkerner er en frisk og spændende salat, der kombinerer den søde smag af æbler og tørrede abrikoser med en let bitterhed fra palmekålen. De ristede, saltede græskarkerner giver en lækker knas, og en velsmagende dressing med honning, balsamico og dijonsennep binder smagene smukt sammen. Perfekt som tilbehør til både kød og fisk eller som en lækker, selvstændig ret.
Gintonic-salat med græskarkerner
Lækker sød/bitter salat der er lige til at gå til.
Ingredienser
- 1 hoved palmekål
- 3 æbler
- 200 g tørrede abrikoser
- saltede og ristede græskarkerner
- olivenolie
- honning
- balsamico
- dijonsennep
Sådan gør du
- Hak palmekål, æbler og abrikos i mindre stykker og rist græskarkerne med lidt salt.1 hoved palmekål, 3 æbler, 200 g tørrede abrikoser, saltede og ristede græskarkerner
- Bland derefter dressingen sammen ved brug af olivenolie, honning, balsaminico, dijonsennep samt salt og peber efter smag og behag.olivenolie, honning, balsamico, dijonsennep