Gintonic-salat med græskarkerner

Gintonic-salat med græskarkerner er en frisk og spændende salat, der kombinerer den søde smag af æbler og tørrede abrikoser med en let bitterhed fra palmekålen. De ristede, saltede græskarkerner giver en lækker knas, og en velsmagende dressing med honning, balsamico og dijonsennep binder smagene smukt sammen. Perfekt som tilbehør til både kød og fisk eller som en lækker, selvstændig ret.

palmekål københavns fødevarefællesskab

Gintonic-salat med græskarkerner

andbrinck
Lækker sød/bitter salat der er lige til at gå til.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 hoved palmekål
  • 3 æbler
  • 200 g tørrede abrikoser
  • saltede og ristede græskarkerner
  • olivenolie
  • honning
  • balsamico
  • dijonsennep

Sådan gør du
 

  • Hak palmekål, æbler og abrikos i mindre stykker og rist græskarkerne med lidt salt.
    1 hoved palmekål, 3 æbler, 200 g tørrede abrikoser, saltede og ristede græskarkerner
  • Bland derefter dressingen sammen ved brug af olivenolie, honning, balsaminico, dijonsennep samt salt og peber efter smag og behag.
    olivenolie, honning, balsamico, dijonsennep
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering