Den søde, bagte hokkaido kombineret med den let bitre palmekål skaber en dejlig kontrast, mens sesamfrø, soya og paprika tilføjer dybde og kompleksitet til retten. Denne ret er ikke kun farverig og appetitlig, men også sjov at lave! Perfekt som en forret, snack eller let hovedret, vil disse pakker helt sikkert imponere både familie og venner. Giv dig selv lov til at eksperimentere med smagene, og lad dem nyde den uimodståelige kombination af teksturer og smagsnuancer!
Små palmekålspakker med bagt hokkaido
Disse små palmekålspakker med bagt hokkaido er en sund og velsmagende måde at nyde de sæsonbetonede ingredienser på.
Ingredienser
- 1 bdt Palmekål
- 1 Hokkaido
- Sesamfrø
- Soya
- Rapsolie
- Paprika
- 2 Rødløg
Sådan gør du
- Fjern kernerne og skær hokkaido i tynde, mundrette bidder. Bages ved 200 grader med olie, soya, paprika og sesamfrø til de er bløde og sprøde.1 Hokkaido, Sesamfrø, Soya, Paprika, Rapsolie
- Blanchér palmekål i kogende vand i ca. 5 min. Skær den tykke del af midterstængel væk.1 bdt Palmekål
- Skær bladene i strimler som kan vikles om den bagte hokkaido. Tilføj finthakket rødløg og ekstra soya i pakkerne.2 Rødløg
1 kommentar for “Små palmekålspakker med bagt hokkaido”