Spinat-Sellerisuppe

Denne lækre og nærende spinat-sellerisuppe er både enkel og hurtig at lave. Den er baseret på cremede rodfrugter som selleri og pastinak, der sammen med frisk spinat giver en rig smag og fyldig konsistens. Suppen er perfekt til en let middag eller som forret, og kan toppes med lidt creme fraiche eller sprøde croutoner for ekstra tekstur. Dette er en velsmagende og sund ret, som mætter godt og kan tilberedes på under en halv time.

spinat suppe københavns fødevarefællesskab

Spinat-Sellerisuppe

Bue Thastum
Den er baseret på cremede rodfrugter som selleri og pastinak, der sammen med frisk spinat giver en rig smag og fyldig konsistens. Fra smagsprøvevagt Vesterbro 1/6
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedret, Let hovedret, Suppe
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 400 g selleri
  • 1 pastinak
  • 200 g spinat
  • 1 l boullion/vand
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skær pastinak og selleri i tern og sauter dem ca. 3 min., tilsæt vand/ boullion og lad det simre 15 min.
    400 g selleri, 1 pastinak, 1 l boullion/vand
  • Skyl spinaten og put den i suppen. Når grøntsagerne er bløde blendes suppen og smages til med salt og peber.
    200 g spinat, salt og peber
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering