Dressingens syrlighed fra æblecidereddiken og sødme fra akaciehonningen giver salaten en god balance, mens peanuts tilføjer et dejligt knas. Hvis du vil gøre salaten mere mættende, kan du tilsætte kogt bulgur, hvilket gør den perfekt som enten tilbehør eller en let måltid i sig selv.
Grønkålssalat
Denne grønkålssalat er en frisk og smagfuld kombination af sprød grønkål, sød appelsin og figner, samt et hint af skarphed fra rødløget.
Ingredienser
- 1 Grønkål
- 1 Appelsin
- 1 Rødløg
- 1 håndfuld Tørrede figner
- 1 håndfuld Peanuts
- Æblecidereddike
- Akaciehonning
- Evt. kogt bulgur
Sådan gør du
- Grønkålen vaskes og hakkes fint.1 Grønkål
- Appelsin og figen skæres i tern, rødløget skæres i tynde både og det blandes i kålen.1 Appelsin, 1 Rødløg, 1 håndfuld Tørrede figner
- Det vendes med en dressing af eddike og honning og drysses med peanuts. Ønskes en mere fyldig salat blandes der bulgur i.1 håndfuld Peanuts, Æblecidereddike, Akaciehonning, Evt. kogt bulgur
1 kommentar for “Grønkålssalat”