Grønkålssalat

Dressingens syrlighed fra æblecidereddiken og sødme fra akaciehonningen giver salaten en god balance, mens peanuts tilføjer et dejligt knas. Hvis du vil gøre salaten mere mættende, kan du tilsætte kogt bulgur, hvilket gør den perfekt som enten tilbehør eller en let måltid i sig selv.

Grønkål fra Københavns Fødevarefællesskab

Grønkålssalat

Tina
Denne grønkålssalat er en frisk og smagfuld kombination af sprød grønkål, sød appelsin og figner, samt et hint af skarphed fra rødløget.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • 1 Grønkål
  • 1 Appelsin
  • 1 Rødløg
  • 1 håndfuld Tørrede figner
  • 1 håndfuld Peanuts
  • Æblecidereddike
  • Akaciehonning
  • Evt. kogt bulgur

Sådan gør du
 

  • Grønkålen vaskes og hakkes fint.
    1 Grønkål
  • Appelsin og figen skæres i tern, rødløget skæres i tynde både og det blandes i kålen.
    1 Appelsin, 1 Rødløg, 1 håndfuld Tørrede figner
  • Det vendes med en dressing af eddike og honning og drysses med peanuts. Ønskes en mere fyldig salat blandes der bulgur i.
    1 håndfuld Peanuts, Æblecidereddike, Akaciehonning, Evt. kogt bulgur
Søgeord Vegetar

1 kommentar for “Grønkålssalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering