Denne græskarrisotto er en cremet og fyldig efterårsudgave af den klassiske risotto, hvor græskarets sødme og silkebløde konsistens forenes med parmesan og hvidvin. Perfekt til de kølige aftener, serveret med sprøde græskarkerner og eventuelt lidt ekstra topping for en ekstra…
Kategori: Hovedret
Suppe med selleri, pastinak og blåskimmelost med æblechipsene
Vegetar burger med rødbedebøffer og estragon-mayonnaise
Allehelgens-suppe (græskarsuppe med pastinak og nødder)
Gnocchi med bagte gulerødder
Vietnamesiske forårsruller med det gode grønne, tigerrejer og peanutsauce
Den Frankofile Pizza
Flødekartofler med majroer
Vegetarisk vintergryderret
Leek, mushroom and blue cheese risotto
A creamy and warming risotto with added crunchy hazelnuts. ingredients 2 large leeks, finely chopped 1 x box of chestnut mushrooms (or other type, as you like), cut into chunks 200g gorgonzola or other blue cheese such as Stilton.…