Sauteret palmekål

Ved at kombinere palmekål med hvidløg og aromatiske fennikelfrø får du en ret, der er både nærende og smagfuld. Den blidt krydrede smag af fennikel passer perfekt til den mørkegrønne kål, og sammen med et stykke godt brød og lidt parmaskinke bliver dette en let og lækker servering, ideel som forret eller tilbehør.

palmekål københavns fødevarefællesskab

Sauteret palmekål

Viola
Sauteret palmekål er en enkel og smagfuld ret, der fremhæver kålens naturlige fylde og tekstur.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 Palmekål
  • 1 fed Hakket hvidløg
  • Fennikelfrø
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du
 

  • Skær kålen i mindre stykker og blanchér den i kogende vand.
    1 Palmekål
  • Varm olien op i en gryde eller lign. og tilsæt hvidløg, fennikelfrø og kålen. Rør det godt sammen og krydr med salt og peber
    1 fed Hakket hvidløg, Fennikelfrø, Olie, Salt, Peber
  • Serveres f.eks. med brød og parmaskinke.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering