Rødbedesuppe med Wasabicreme

Den dybe, jordagtige smag fra rødbederne får et spændende twist fra den pikante wasabicreme, der tilfører suppen en frisk og krydret kontrast. Suppen er mættende og fyldt med rodfrugter som kartofler og pastinak, hvilket gør den både nærende og varmende. Wasabicremen giver retten en moderne kant, og serveret med et stykke godt brød er dette en fantastisk ret til både hverdag og gæster.

Rødbedesuppe af rødbeder fra Københavns Fødevarefællesskab

Rødbedesuppe med Wasabicreme

Viola
Denne smukke rødbedesuppe er en fest for både øjne og smagsløg.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedret, Let hovedret, Suppe
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 50 g Løg Kan erstattes af porre
  • 2 fed Hvidløg
  • Olivenolie
  • 150 g Kartofler
  • 150 g Pastinak/persillerod
  • 300 g Rødbeder
  • 1 l Grøntsags bouillon
  • Ca. 1 spsk. Citron æbleeddike eller balsamicoeddike

Wasabicreme

  • 2 dl Creme fraise
  • Wasabipasta eller pulver
  • salt

Sådan gør du
 

  • Hak løg og hvidløg og svits det i olie.
    50 g Løg, Olivenolie, 2 fed Hvidløg
  • Skær grøntsagerne i tern og kom dem i gryden.
    150 g Kartofler, 150 g Pastinak/persillerod, 300 g Rødbeder
  • Tilsæt bouillon så grøntsagerne dækkes og lad det hele koge til grøntsagerne er møre.
    1 l Grøntsags bouillon
  • Imens smages cremefraichen til med wasabi og lidt salt.
    2 dl Creme fraise, Wasabipasta eller pulver, salt
  • Når grøntsagerne er møre, pureres suppen og smages til med salt, peber og citron. Juster evt. konsistensen ved at tilsætte mere bouillon.
    Ca. 1 spsk. Citron
  • Server suppen med en skefuld wasabicreme og godt brød.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering