Denne velsmagende pastaret er både enkel og hurtig at tilberede, perfekt til en travl hverdag eller en hyggelig middag. Den kombinerer frisk grønkål med sauterede svampe og en cremet flødesauce, der får ekstra dybde fra nøddernes sprødhed og parmesanens umami.…
Kategori: pastaretter
Hand made Gnocchi
Pastaret med pistache-creme
Syd-italiensk pasta med raps
En typisk syd-italiensk ret fra regionen “Puglia” Ingredienser (til 2 personer) 1 bundt raps 200 g farfalle 5-6 ansjoser olivenolie 1-2 fed hvidløg chili-flager Fremgangsmåde Adskil raps bladene, stilkene og spidserne. Snit alt i grove stykker. Bring 2-3 liter vand…
Pasta med grillet squash
bladbeder i fløde
file://localhost/Users/lotte/Desktop/Fotografi%20den%2012-10-11%20kl.%2017.04.jpg stuvede beder m. pasta] Ingredienser [4 pers. 1 bt. bladbeder, 2-3 fed hvidløg, 1 stk. rødløg, 2 dl fond, 1/4 l fløde, muskatnød, olivenolie, lidt hvid balsamico, salt, peber, sukker og noget god frisk pasta. Fremgangsmåde [skyl bederne, tag…