
Denne super nemme og mættende salat kombinerer fyldige gule beder, sprøde gulerødder og cremet fetaost med couscous for at skabe en smagfuld ret. Den er både frisk og nærende, og peberroden tilføjer en skøn krydret kant. Perfekt som en let…
Til 4 personer ½ kg rosenkål 75 gr. valnødder Dressing: 1 spsk. rørsukker 1 spsk. revet ingefær evt. lidt chiliflager 2 spsk. rødvinseddike eller hindbærvineddike 2 spsk. olivenolie havsalt friskkværnet sort peber Vask og rengør rosenkålen, og skær dem i…
Italiensk sommersalat 1 iceberg salathoved 1 bundt forårsløg 1 spidskål 1 bakke friske ærter (ca. 300 gram) 1 bakke hytteost 1 bakke jordbær Opskrift: Blanchér spidskåIen og si vandet fra i et dørslag. Spidskål, iceberg og forårsløg snittes i…
Ingredienser Salat: 4 æg 1 pose havesyre (ca. 100-150 gram) 4 store asparges 1 bakke kejserhatte (100 gram) Chutney: 3 snitløg 1 bundt salatporre En håndfuld rosiner Jomfru oliven olie Salt og peber Fremgangsmåde Til salaten; 4 æg koges til…