Denne lækre tærte med bagte rodfrugter og søde kartofler er en skøn blanding af sødme og sprødhed, hvor karamelliserede grøntsager bliver dækket af en gylden tærtedej. Perfekt som en rustik og fyldig ret til både hverdag og fest, og den…
Kategori: tapas
Rødbedecarpaccio med parmesan og timian
Rødbedemums
Lækker New Nordic tapas til det urbane menneske. Ingredienser Rødbeder 300g Hvidløg 2 fede Frisk rosmarin Creme fraiche 2 dl Chili Olivenolie Salt og peber Fremgangsmåde Kog rødbederne møre med skræl. Skrællen kan nemt pilles af efterfølgende. Blend hele lortet.…
Aroniakompot med ingefær
Babaghanoush til frokostbordet
Linsefrikadeller
Lækre sprøde linsefrikadeller Ingredienser 200g grønne linser 1 fed hvidløg 1 stort løg 2 stilke selleri 1 håndfuld frisk mynte 1 æg 1 dl rasp stødt spidskommen stødt koriander salt peber Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt. Kog dem i usaltet vand…
Rødbedepesto
Kejserhat carpaccio
Nordisk gulbede-kaviar
Ingen fisk har lidt overlast for denne kaviars skyld. Med opskriften fejrer vi november, den internationale veganermåned. På nyristet rug- eller surdejsbrød er den peberrods-krydrede gule blanding en lækker nordisk vintervariant af sommerens bruchetta med tomat og basilikum. Ingredienser…