Hvid chokoladekage med ribs

 

Ingredienser

  • 150 g hasselnødder
  • 170 g hvid chokolade
  • 125 g sukker
  • 
100 g smør
  • 2 æg
  • 
125 g mel
  • 
½ spsk bagepulver

Fremgangsmåde

Hæld hasselnødderne i et fad, og stil det i ovnen til de er varme, og rens så skallen af dem. Hak nødderne groft. Smelt chokoladen over vandbad sammen med sukker og smør. Rør hasselnødder, æg, mel og bagepulver i chokoladen. Beklæd en 1 liters bageform med bagepapir, og fordel chokolademassen heri. Bag kagen ved 175° i 20-25 min. Lad kagen afkøle, og skær den i små firkanter. Pynt kagerne med rysteribs, gerne hele grene med ribs skyllet under koldt vand og drysset med sukker.

Denne opskrift stammer fra Isabellas.

Tilføjet af Bente Ben-Hamadou

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *