Ingredienser
Salat
- 100 g friske hasselnødder
- 1 friséesalat
- 100 g mizunasalat
- 2 pærer, i skiver
- 100 g Saint Agur (eller anden blå ost)
Dressing
- 2 spsk. citronsaft
- 1 tsk. sukker
- 1 spsk. koldpresset rapsolie
- 1 porre
Tilbehør Ristet rugbrød
Fremgangsmåde
Rør citronsaft, sukker og olie. Skær porren i supertynde skiver, og skyl dem igen og igen, så der ikke er noget sand. Lad dem dryppe af, og vend dem i dressingen.
Knæk nødderne, og skær dem i halve.
Pluk de yderste, mørkegrønne blade af friséen, og kassér dem. Pluk den lysegrønne frisée, og vend den med mizuna og pærer.
Vend forsigtigt salaterne med dressingen, og anret med hasselnøddekerner og smuldret Saint Agur.
Servér ristet rugbrød til.