Pæresalat med hasselnødder

Ingredienser

Salat 

  • 100 g friske hasselnødder
  • 1 friséesalat
  • 100 g mizunasalat
  • 2 pærer, i skiver
  • 100 g Saint Agur (eller anden blå ost)

Dressing 

  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. sukker
  • 1 spsk. koldpresset rapsolie
  • 1 porre

    Tilbehør Ristet rugbrød

Fremgangsmåde

Rør citronsaft, sukker og olie. Skær porren i supertynde skiver, og skyl dem igen og igen, så der ikke er noget sand. Lad dem dryppe af, og vend dem i dressingen.

Knæk nødderne, og skær dem i halve.

Pluk de yderste, mørkegrønne blade af friséen, og kassér dem. Pluk den lysegrønne frisée, og vend den med mizuna og pærer.

Vend forsigtigt salaterne med dressingen, og anret med hasselnøddekerner og smuldret Saint Agur.

Servér ristet rugbrød til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *